Marlot Communicatie richt zich op free-publicity, crisiscommunicatie, public affairs, mediatrainingen en detacheringen. Het is gevestigd op landgoed Marlot in Den Haag. Het bureau wordt geleid door Steven Gelder en Bart Jochems. De kracht van Marlot Communicatie ligt in de filosofie van 'jonge honden en ervaren rotten': voorlichters van naam met een lange staat van dienst en ervaring in de journalistiek, politiek en het bedrijfsleven die werken met jonge, enthousiaste adviseurs. Het bureau bestaat sinds 2000.
» Meer informatie

Marlot Communicatie
Leidsestraatweg 77a
2594 BB Den Haag

T (070) 311 58 66 (24/7 bereikbaar)
F (070) 311 58 76
E info@marlotcommunicatie.nl

Crisiscommunicatie

Van de crisis tot en met het sein ‘brand meester’. Daar doet de adviseur zijn werk.

Kort op de bal, praktisch, geen meel in de mond. Tijd ontbreekt voor gedraal en gebabbel. Snel schakelen met de topman of -vrouw, open lijn naar de media, helder tegenover de eigen organisatie. Goed doordacht, niet bang: het is beter door het vuur te springen dan te kruipen.

Praktijk
“Voor je het weet, staan de journalisten voor de deur. Een enkel bericht op Geen Stijl en heel Nederland weet er van. Kalmte bewaren is één ding, maar er moet ook gehandeld worden. En snel. Want het kost jaren om een naam op te bouwen, maar slechts uren om die weer af te breken."

Lees verder