Marlot Communicatie, gevestigd op landgoed Marlot in Den Haag, richt zich op free-publicity, public affairs, crisiscommunicatie, mediatrainingen en detacheringen. Het bureau bestaat sinds 2000 en wordt geleid door Bart Jochems. Marlot Communicatie is gespecialiseerd in de combinatie van public relations en public affairs: kennis van het medialandschap en van de politiek.
» Meer informatie

Marlot Communicatie
Leidsestraatweg 77a
2594 BB Den Haag

T (070) 311 58 66 (24/7 bereikbaar)
F (070) 311 58 76
E info@marlotcommunicatie.nl

Tarieven

Onze tarieven variëren van € 79,- (voor traffic/productie/organisatie) tot € 220,- per uur (senior consultant), exclusief BTW en 6% bureaukosten.

Media- en presentatietraining:
Een mediatraining (televisie) 1 dagdeel met eventuele uitloop kost € 3.670,- (inclusief voorbereiding en studiemateriaal). Er kunnen maximaal 3 personen per keer worden getraind. Elke training wordt opgebouwd aan de hand van een aantal casus, toegespitst op de te trainen personen en de actualiteit binnen hun organisatie.

Een training (spreken voor uw medewerkers; spreken voor een grote zaal) 1 dagdeel met eventuele uitloop kost € 2.575,- (inclusief voorbereiding en studiemateriaal). Er kunnen maximaal 5 personen per keer worden getraind.

Voor trainingen worden geen bureaukosten in rekening gebracht.

Persberichten en artikelen:
Versturen (e-mail) van een persbericht kost € 250,-.
Marlot Communicatie beschikt over een zorgvuldig opgebouwde en goed onderhouden uitgebreide persdatabase. De perscontacten zijn bekend met het bedrijf en weten dat Marlot Communicatie garant staat voor correcte en actuele informatie.

(Her-)schrijven/persklaar maken artikelen en schrijven persberichten: uurtarieven adviseur.